Περισσότερες δημιουργίεςκατοικία στα Ιλίσια

Σε ένα διαμέρισμα στα Ιλίσια, σε νεόδμητο κτήριο κύριο μέλημα ήταν η διαμόρφωση των χώρων με γνώμονα την αξιοποίηση των μεγάλων ανοιγμάτων που προσφέρουν πλούσιο φυσικό φωτισμό και απρόσκοπτη θέα προς το κέντρο της Αθήνας και τον Υμηττό. Για το τζάκι επιλέχθηκε θερμοδυναμική εστία, ενώ για την τοποθέτηση των ηχείων και την εγκατάσταση του home cinema έγινε ηχητική μελέτη του χώρου.

Η επίπλωση κινήθηκε σε κλασικά μοτίβα με ιδιαίτερο στοιχείο το ανάκλιντρο μπροστά στη μεγάλη τζαμαρία, ενώ τα στοιχεία με τα ράφια και τους αποθηκευτικούς χώρους δίπλα στο τζάκι είναι ειδικές κατασκευές που σχεδιάσαμε.

καθιστικό με τζάκι ενεργειακο τζακι της cheminees philippe -
ανάκλιντρο - -
- - -
-
© design36 2019 All Rights Reserved     αρχική     όροι χρήσης     επικοινωνία
website by theratron