Περισσότερες δημιουργίεςδιαμέρισμα στη Γλυφαδα

Σε αυτή την ιδιόκτητη κατοικία στη Γλυφάδα, στόχος της μελέτης μας ήταν η βελτίωση της λειτουργικότητας και η αισθητική ανανέωση του χώρου του καθιστικού, χωρίς να μπούμε στην δαπανηρή διαδικασία δομικών επεμβάσεων. Η αλλαγή των χρωμάτων, των επίπλων και κάποιων φωτιστικών ήταν αρκετή ώστε να μετατρέψουν ένα τυπικό ενιαίο καθιστικό – τραπεζαρία σε ένα ζεστό και λειτουργικό χώρο.

Θέλοντας να δώσουμε ξεχωριστό χαρακτήρα στο χώρο, σχεδιάσαμε ειδικά για αυτή τη μελέτη τη σύνθεση της βιβλιοθήκης και το τραπέζι του καθιστικού. Με τις μοναδικές λεπτομέρειες της σύνδεσης των ασύμμετρων ραφιών και των πόμολων και την εναλλαγή των επιφανειών από αδρό φυσικό ξύλο δρυός σε σατινέ λάκα και τα πλαϊνά από πιο σκούρο ξύλο, αυτές οι κατασκευές δίνουν το ξεχωριστό στίγμα τους ενώ παράλληλα εντάσσονται στο γενικότερο αισθητικό ύφος του χώρου.

άποψη του καθιστικού απο την είσοδο - άποψη του καθιστικού
το δρύινο τραπέζι του καθιστικού άποψη του καθιστικού με τη σύνθεση της βιβλιοθήκης και το τραπέζι που σχεδιάσαμε ειδικά για το χώρο το τραπέζι του καθιστικού και η βιβλιοθήκη που σχεδιάσαμε ειδικά για το χώρο
- το δρύινο τραπέζι φαγητού το δρύινο τραπέζι φαγητού
η βάση του δρύινου τραπεζιού η σύνδεση των ραφιών που σχεδιάσαμε λεπτομέρεια του πόμολου
© design36 2019 All Rights Reserved     αρχική     όροι χρήσης     επικοινωνία
website by theratron