More creationsapartment at Glifada

In this privately owned residence at Glyfada, the goal of our study was to improve the functionality and the aesthetic renewal of the living room without getting into the procedures of a major and costly structural reform. Changing colors, furniture and some lights was enough to turn a typical unified living and dining room into a warm and functional space.

Seeking to give the space a unique character, we specifically designed for this study the bookcase and the coffee table. With their unique details of the asymmetrical shelf connection, the handles and the succession of natural rough oak wood to satin lacquered surfaces and the sides from a darker shade of wood, these elements give a special touch while totally incorporate in the general aesthetic style of the space.

view of the living room from the entrance - view of the living room
the oak coffee table view of the living room with the coffee table and the bookcase that we designed specificaly for this space the coffee table and the bookcase that we designed specificaly for this space
- the oak dining table the oak dining table
the base of the dining table the shelf connection that we designed detail of the handle
© design36 2021 All Rights Reserved     home     terms of use     contact us
website by theratron