Περισσότερες δημιουργίεςμονοκατοικία δυο επιπέδων στο Πικέρμι

Σε κάθε μελέτη, βασική μας προτεραιότητα είναι να αναδείξουμε τις φυσικές αρετές των χώρων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, λαμβάνοντας υπ’ όψη τον προσανατολισμό της κατοικίας, στρέψαμε το καθιστικό και την τραπεζαρία προς το φυσικό φως που εισέρχεται ελεύθερα στο χώρο από τα μεγάλα ανοίγματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Παράλληλα, η επιλογή της ήπιας και φιλικής προς το περιβάλλον σύμμικτης δόμησης του κτηρίου, δηλαδή ο συνδυασμός οπλισμένου σκυροδέματος και μεταλλικής κατασκευής, μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε τη δομή του μεταλλικού πλαισίου της στέγης με την εφαρμογή κρυφού φωτισμού LED, αποφεύγοντας την συνηθισμένη λύση της ψευδοροφής.

- - -
- - -
- - -
- - -
- - -
- - -
- - -
-
© design36 2019 All Rights Reserved     αρχική     όροι χρήσης     επικοινωνία
website by theratron