Περισσότερες δημιουργίεςκατοικία στο Π. Φάληρο

Η ανάληψη της μελέτης αυτής της κατοικίας σε αρχικό στάδιο της κατασκευής της, μας έδωσε τη δυνατότητα να προδιαγράψουμε εξαρχής το κεντρικό σύστημα κλιματισμού και την μελέτη του φωτισμού, τα οποία εντάχθηκαν στην διαμόρφωση των ψευδοροφών βελτιστοποιώντας έτσι το αισθητικό αποτέλεσμα και μειώνοντας το χρόνο περαίωσης και το κόστος.

Η υιοθέτηση πολλαπλών τύπων φωτισμού δίνει την δυνατότητα για την ανάδειξη των διαφορετικών χαρακτηριστικών του χώρου ανάλογα με τη χρήση και τη διάθεση.

Στο καθιστικό κυριαρχεί το τζάκι, ενταγμένο στον πέτρινο τοίχο, ενώ η τραπεζαρία διαχωρίζεται από την είσοδο με το ενυδρείο το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε κατά παραγγελία ειδικά για αυτό το χώρο.

- - -
- - -
- - -
- - -
- -
© design36 2019 All Rights Reserved     αρχική     όροι χρήσης     επικοινωνία
website by theratron