More creationsresidence in Ilisia

In an apartment at Ilisia, in a newly constructed building, our main concern was to configure the interior space to integrate the large openings which offer natural lighting and an unobstructed view towards the center of Athens and Hymettus mountain. We used a slow combustion energy saving fireplace, while the position of the loudspeakers and the installation of the home cinema was a result of an acoustic study.

The furniture is in classical tones, with a settee as a unique element in front of the large glass window, while the shelves and sideboards by the fireplace are custom structures that we designed.

sofas in front of the foreplace cheminees philippe energy saving fireplace -
settee - -
- - -
-
© design36 2019 All Rights Reserved     home     terms of use     contact us
website by theratron